logo    INFRA LIVE   G-OLD infrapanelek  Ne fázzon, velünk infrázzon! 

Tisztelt Partnereink!

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk befejezte működését.

Több megrendelést nem fogadunk.

Köszönjük eddigi megrendeléseiket.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Partnerünk!

A GLS Futárszolgálat szállítási rendszerében történt változások miatt, a     G-OLD 1000f plusz, G-OLD 1000i és G-OLD 1000al típusú panelek szállítását a továbbiakban nem vállalja.

A fenti termékek előzetes egyeztetés után budapesti irodánkban, vagy gyáli telephelyünkön személyesen vehetők át.

Megértésünket köszönjük!

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

Köszönjük, hogy weboldalunkra látogatott! Így az első lépést már meg is tette, hogy egy energiatakarékos, korszerű, tiszta, fűtésrendszer birtokosa legyen. 

Új Korszak az Infrafűtésben!

NEW AGE Crystal Technology

A távolkeleti karbonszálas technológia már a múlté! Mekkora felületről szeretne 500W infrafűtést, 0,5 vagy 5m²-ről. A G-OLD NEW AGE Crystal Technology - (Új Korszak Kerámia kristálypanel) ez utóbbit nyújtja Önnek! A Kerámia kristály felület közel TÍZSZERESÉRE növeli az infrapanel felületét egy sima felülettel ellentétben és ezáltal sokkal nagyobb felületről adódik át az adott teljesítményű infrasugárzás! 

Infrapaneljeinkre 10 év garancia, élettartam szavatosság!


Az  infrafűtés területén piacvezető szerepet töltünk be, áraink meghatározóak az infrapanel területén! A legnagyobb infrapanel és infrafűtés választékot és a legtöbb hiteles információt itt találja meg egy helyen !


Kombinálja infrafűtését napelemmel, nem biztos, hogy ingyen, de biztos, hogy olcsóbban fűthet!


A professzionális kiszolgálás társul a megfelelő szakértelemmel, igyekszünk pontos információkkal szolgálni és nem állítjuk Önnek, hogy egy darab infrapanellel befűthető egy 20m²-es helyiség!


Az infrafűtés előnyei címszavakban:

 • korlátlan élettartam                                    
 • nem igényel karbantartást
 • nem szárítja a levegőt
 • gyors kivitelezés
 • sokrétű alkalmazhatóság
 • kitűnő élettani hatások
 • éghető felületre is szerelhető
 • álmennyezetbe is szerelhető
 • alacsony költséggel kiépíthető (más fűtésrendszerekhez képest)
 • energiatakarékos (más fűtésrendszerekhez képest)

Miért éppen minket válasszon?
 • Mert mi gyártjuk, és nem csak forgalmazzuk az infrapaneleket!
 • Az adott helyiség hő szükségletének megfelelően annyi panelt kínálunk Önnek amennyire szüksége van!
 • Minőségi Magyar terméket kínálunk korrekt áron!
 • Belátható, 10év korlátozás nélküli garanciát és élettartam szavatosságot vállalunk infrapaneljeinkre, mert tudjuk, hogy paneljeink több generációt is képesek tökéletesen kiszolgálni!
CSARNOKFŰTÉS
CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel.


Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba!, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe, jegypénztárakba, porta és egyéb épületekbe stb.  A felhasználás lehetősége végtelen.

4-10 m belmagassághoz ajánljuk!

G-OLDSUN magas hőmérsékletű infrasugárzó (300-350°C) csarnokfűtés rendszer!

Hatása 30 perc elteltével már eléri a 75-80%-ot, a teljes kapacitását 60 perc elteltével fejti ki!

Tökéletes a működése, tervezett rendszerben nem hasonlítható más fűtési módokhoz!

A magas hőmérsékletű infrasugárzót kifejezetten ipari, mezőgazdasági létesítményekbe, csarnokokba, raktárakba és egyéb nagy belmagasságú létesítmények fűtésére fejlesztették ki. A fűtőszál egy alumínium lamella, különleges Silicating elektrokémiai felületkezeléssel. Ez a technológia teszi lehetővé a sugárzó felület kivételes és páratlan energiafelhasználási és sugárzási értékeit (a sugárzás mértéke azonos, de inkább jobb az úgynevezett fekete sugárzókéval).  A sugárzó panel teljesítménytől függően egy, kettő vagy három lamellával rendelkezik 0,9 kW-tól 3,6 kW-ig terjedő teljesítménnyel, amely 230 380V-ról is üzemeltethető.

Az alap kivitel (G-OLDSUN S) fehér, ellenálló, porszórt festéssel van ellátva, de ha felhasználási körülmények úgy kívánják (nedves terek, vagy  sóval, vagy más agresszív anyagokkal telített levegőjű terek) rendelhető rozsdamentes kivitelben is (G-OLDSUN SB)   A magas hőmérsékletű sugárzó panelek elsősorban a fűtési, ipari, tárolási és mezőgazdasági épületek fűtésére szolgálnak, bár lehet használni bármely térhez  3,5 - 10 m belmagasság között.  Az energia megtakarítás ezen fűtésrendszerek használata esetén 18-24%!

Infrasugárzóinkra 5 Év a Garancia!Ez az energiatakarékos fűtési rendszer bárhová beépíthető, mindenütt üzemeltethető, független a gázpiactól!Üveg infrapanel

Üveg infrapanel

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a legjobb minőségűek, mind a fizikai követelmények szempontjából, mind pedig az esztétikai oldalát tekintve.

Biztonsági edzett 12mm vastag, üveglappal szerelve.

Az infravörös fűtés ideális, gazdaságos fűtés a legalacsonyabb működési költségekkel.

Az Infravörös fűtésű panelek energiafogyasztása rendkívül kedvező. Az energiatakarékos fűtésű üveg panelek növelik az ingatlan értékét és csökkentik az energiafelhasználását! Rendkívüli az energiahasznosítása, mivel a felvett és a leadott teljesítmény aránya 99,8%-os! A befektetés költségét gyors megtérülés jellemzi, az alacsonyabb energiafogyasztás miatt. Karbantartást nem igénylő rendszer azzal a ténnyel, hogy hosszú évek múltán a paneleken nem látható semmiféle elhasználódás. Az üveg felületű infrapanel a legjobb befektetés a jövőbe.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

ZTY4Nz